És una tècnica manual, totalment natural, fruit de la combinació de diverses tècniques antigues de massatge tradicional i de l’acció digital sobre punts d’acupuntura, els quals al ser estimulats, produeixen efectes sedants sobre el sistema nerviós i l’alliberació de tensió.
És una tècnica altament efectiva per eliminar el dolor muscular, lumbàlgia, tendinitis, esguinços, ciàtica, contractures, dolors d’esquena, cervicals, síndrome del túnel carpià, etc…
Les tècniques sacrocranials i la digitopuntura ajuden a aconseguir bons resultats de forma suau i eficaç

Corporal: Massatge a fons de tot el cos, per eliminar tensions i contractures. Desbloqueja zones tenses activant la circulació corporal. Revitalitza a l’hora que proporciona descans i relaxament.

Esquena: Massatge específic per a la zona del cos que més tensions acumula: treballem les espatlles, esquena, braços, esternó, coll, cap i cara per a un resultat complert.

Cames: Massatge a fons de peus i cames eliminant tendinitis i tensió muscular. Millora les articulacions i la circulació.

Descontracturant: Massatge que incideix a la zona més problemàtica de l’esquena. Es treballa la zona superior per desfer contractures i adherències als omòpalts, braços i relaxar cap, cara i coll.

Cervicals: Es treballa la zona del coll, cap, cara i braços per alliberar de tensions i relaxar profundament. Sovint els bloquejos en aquesta zona, provoquen dolors de cap, vèrtics i migranyes. Relaxa l’expressió del rostre i alleuja tensions reflexades per tota l’esquena.